SELECCIONS AGOST 2017. VINS INTERNACIONALS

Com és habitual al nostre Club, al mes d'agost podeu escollir entre cinc seleccions especialment confeccionades per als nostres socis. Us proposem diferents i atractius vins blancs, rosats, negres i escumosos perquè trieu els que més us agradin. Si desitgeu una o vàries d'aquestes seleccions o algun altre vi de tot el nostre catàleg, truqueu-nos per telèfon, envieu-nos un correu electrònic o demaneu-ho a la nostra botiga on-line i us ho enviarem allà on esteu de vacances sense cost. Indiqueu-nos les dates en què voleu rebre la vostra comanda.
Us recordem que a l'agost El Club funciona a l’inrevés de la resta de l'any. Per tant, si no ens dieu res, no us enviarem cap selecció fins la de setembre. Bon estiu!

SELECCIÓ VINS INTERNACIONALS

Amb aquesta selecció volem que els nostres socis visqueu una autèntica aventura vinícola i recorregueu algunes de les regions i països més representatius del món del vi. Des del Piemont, el magnífic Dolcetto d'Alba del gran Roberto Voerzio. Amb un bonic color robí, es tracta d'un vi molt fragant, amb aromes de fruits vermells. Bona frescor i tanins suaus ideals amb carns vermelles i pasta. Continuem amb una de les personalitats de la chardonnay, en aquest cas representada per la Cuvée Saint-Vincent de Domaine Vincent Girardin. Des de les vinyes de la Côte de Beaune, una chardonnay rodona, rica que es converteix en un gran vi ideal per iniciar-se als blancs de Borgonya. Sense moure'ns de França, continuem a Bordeaux per tastar Château Albà 2010, elaborat amb cabernet franc i merlot, principalment, de vinyes de més 40 anys. Un negre auster i dens amb una entrada franca i nerviosa que, després, es va obrint a la frescor. Seguim amb Conciso Branco 2014, novetat de Dirk Niepoort a Dão. Aroma harmònic amb fumats de la bóta, lleugerament untuós i amb bon volum a la boca. Un altre encert del gran elaborador portuguès. Dirk Niepoort també participa en el projecte Fio Wines a Alemanya. Aquest vi s'elabora amb riesling i és perfecte per tancar un àpat. Gran cos, deliciosa fruita, dolçor agradable i llarg i ferm a la boca.

1 FIO RÄTZELHAFT 2014 (Mosel)
1 DOMAINE VINCENT GIRARDIN BOURGOGNE BLANC CUVÉE SAINT-VINCENT 2014 (AOC Bourgogne)
1 DOMAINE VACHERON SANCERRE 2014 (AOC Sancerre)
1 ROBERTO VOERZIO DOLCETTO D'ALBA PRIAVINO 2015 (DOC Piemonte)
1 CHÂTEAU ALBÀ 2010 (AOC Côtes de Bordeaux)
1 NIEPOORT CONCISO BRANCO 2014 (Dão)

Preu especial Socis d'"El Club”: 93,95€