SELECCIONS D’AGOST 2015. VINS INTERNACIONALS

Com és habitual al nostre Club, en el mes d'agost podeu escollir entre cinc seleccions especialment confeccionades per a tots els nostres socis. Us proposem diferents i atractius vins blancs, rosats i negres i també un especial de ginebres perquè trieu els que més us agradin. Si desitgeu una o vàries d'aquestes seleccions o algun altre vi de tot el nostre catàleg, truqueu-nos per telèfon o envieu-nos un correu electrònic o demaneu-ho a la nostra botiga on-line i us ho enviarem allà on esteu de vacances sense cost. Indiqueu-nos les dates en què voleu rebre la vostra comanda.
Us recordem que a l'agost El Club funciona a l’inrevés de la resta de l'any. Per tant, si no ens dieu res, no us enviarem cap selecció fins la de setembre. Bon estiu!

VINS INTERNACIONALS

Una autèntica aventura vinícola que recorre algunes de les regions i països més representatius. Des de França, Les Sorcières, el nou blanc d’Hervé Bizeul a Roussillon i Le Lion de La Fleur de Boüard, el vi inicial de la família propietària de Château Angélus. Des de les contrades de l’Etna a Sicília, l’especial negre de Frank Cornelissen i, des de la històrica regió de Tokaj, un singular blanc sec de Château Dereszla. La penúltima parada és al Douro amb un dels vins negres del mític Dirk Niepoort i, des de les antípodes un refrescant blanc de Te Mata, el celler més antic de Nova Zelanda. Una magnífica manera de viatjar.

1 CLOS DES FÉES LES SORCIÈRES BLANC 2014 (Côtes Catalanes, Roussillon)
1 TE MATA SAUVIGNON BLANC ESTATE VINEYARDS 2014 (Hawke’s Bay, New Zealand)
1 CHÂTEAU DERESZLA TOKAJI DRY 2014 (Tokaj, Hungría)
1 LE LION DE LA FLEUR DE BOÜARD 2012 (Lalande-de-Pomerol, Bordeaux)
1 FRANK CORNELISSEN CONTADINO 2013 (Sicilia, Italia)
1 NIEPOORT ALONSO QUIJANO 2013 (Douro, Portugal)

Preu especial socis d’”El Club”: 78,95€