SELECCIONS D’AGOST 2016 . RIOJA VS RIBERA

Com ja és habitual al nostre Club, el mes d’agost pot escollir entre diferents seleccions. Li proposem diversos i atractius vins blancs, rosats, negres i escumosos per tal que esculli aquells que més s’ajustin al seu celler. Si desitja una o vàries d’aquestes seleccions o algun altre vi del nostre catàleg, posis en contacte amb nosaltres per telèfon, enviï’ns un correu electrònic o sol·liciti’l a través de la nostra botiga on-line i li enviarem allà on estigui de vacances sense cap cost addicional. Recordi indicar-nos quan vol rebre la seva comanda.
Li recordem que a l’agost El Club funciona a la inversa que durant la resta de l’any. Per tant, si no rebem cap confirmació per la seva banda, no rebrà cap selecció fins la corresponent al mes de setembre. Bon estiu!

SELECCIÓ RIOJA VS RIBERA

La segona de les nostres propostes per aquest estiu el trasllada fins a la Rioja i Ribera del Duero. Una selecció composta per tres Riojas; un blanc, un criança i el “Gabaxo” d'Olivier Rivière. I tres Ribera del Duero: el projecte personal de Javier Zacagnini amb Preludi de Sei Solo, el vi jove d’Emilio Moro i la proposta inicial d’Antonino Izquierdo.

1 SIERRA CANTABRIA OTOMAN BLANCO 2015 (D.O.Ca Rioja)
1 FINCA NUEVA CRIANZA 2011 (D.O.Ca Rioja)
1 OLIVIER RIVIÈRE GABAXO 2014 (D.O.Ca Rioja)
1 PRELUDIO DE SEI SOLO 2013 (D.O. Ribera del Duero)
1 EMILIO MORO FINCA RESALSO 2015 (D.O. Ribera del Duero)
1 ANTONINO IZQUIERDO NINÍN 2013 (D.O. Ribera del Duero)

Preu especial socis d’”El Club”: 68,95€