SELECCIONS D’AGOST 2016. VINS CATALANS

Com ja és habitual al nostre Club, el mes d’agost pot escollir entre diferents seleccions. Li proposem diversos i atractius vins blancs, rosats, negres i escumosos per tal que esculli aquells que més s’ajustin al seu celler. Si desitja una o vàries d’aquestes seleccions o algun altre vi del nostre catàleg, posis en contacte amb nosaltres per telèfon, enviï’ns un correu electrònic o sol·liciti’l a través de la nostra botiga on-line i li enviarem allà on estigui de vacances sense cap cost addicional. Recordi indicar-nos quan vol rebre la seva comanda.
Li recordem que a l’agost El Club funciona a la inversa que durant la resta de l’any. Per tant, si no rebem cap confirmació per la seva banda, no rebrà cap selecció fins la corresponent al mes de setembre. Bon estiu!

SELECCIÓ VINS CATALANS

Li agradaria viatjar per les diferents denominacions d'origen catalanes? El convidem a descobrir sis de les 11 actuals amb la següent selecció: en primer lloc, l’última anyada d’un rosat pàl·lid del celler Clos d’Agon amb nom amigable, Amic Rosat; el segueix Pas Curtei, un clàssic del Penedès després de més de 10 anyades, que arriba de la mà d'Irene Alemany i Laurent Corrio; la proposta de Tomàs Cusiné és un singular vi blanc elaborat en una zona on són poc freqüents, Costers del Segre. També incloem la nova anyada de la garnatxa plantada sobre llicorella de la mítica cooperativa de Capçanes a Montsant; des de l'Empordà, La Vinyeta Mig Mig 2013, elaborada amb garnatxa vermella i marselan; i, finalment, el blanc del Garraf de Benjamín Romeo, Massís 2014.

1 AMIC ROSAT 2015 (D.O. Empordà)
1 PAS CURTEI 2014 (D.O. Penedès)
1 TOMÀS CUSINÉ MACABEU FINCA RACONS 2014 (D.O. Costers del Segre)
1 LA NIT DE LES GARNATXES LLICORELLA 2015 (D.O. Montsant)
1 LA VINYETA MIG MIG 2013 (D.O. Empordà)
1 MASSÍS 2014 (D.O. Catalunya)

Preu especial socis d’“El Club”: 74,95€