Treballa amb nosaltres

T'agrada el món del vi i vols formar part del nostre equip, envieu-nos el seu currículum a Recursos Humans:

Agraïm la confiança dipositada en Vila Viniteca, fent-nos lliurament del seu curriculum vitae i ens posarem en contacte amb vostè en cas de tenir una vacant que s'ajusti amb el seu perfil.

D'acord amb el que s'estableix a la normativa de protecció de dades personals, l'informem que les dades personals proporcionades, s'emmagatzemaran i tractaran amb la finalitat de participar en processos de selecció. Aquestes dades se sol·liciten d'acord amb el seu consentiment, necessari per poder tenir la condició de candidat.

Aquest consentiment s'entendrà prestat mentre no comuniqui per escrit la revocació del mateix. L'informem que conservarem les seves dades durant un termini màxim de dos anys. Així mateix, li comuniquem que els responsables del tractament i destinataris de la informació són totes les empreses del grup Vila Viniteca.

En el cas de produir-se alguna modificació de les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Pot contactar amb el responsable del tractament, així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació i oposició i revocació del consentiment, al C/Agullers, 7. 08003, Barcelona. Té dret a fer una reclamació davant les autoritats de protecció de dades.