Didier Belondrade 2007 Colección Vila Viniteca 75 Aniversario

Didier Belondrade 2007 Colección Vila Viniteca 75 Aniversario

El 2007 va començar amb un hivern sec i amb temperatures suaus. No es van superar els 125 mm de pluja fins que no va començar la primavera i no hi va haver perill de gelades. Entre maig i juny les precipitacions van ser abundants i contínues, registrant valors acumulats de 160 mm. L'estiu va ser sec, amb algunes tempestes puntuals a finals d'agost i alguns xàfecs a finals de setembre i durant la primera setmana d'octubre. Les temperatures estiuenques van ser altes, tot i que el mes d'agost va registrar temperatures anormalment suaus, amb registres diaris que no van superar els 25ºC, el que va provocar un retard en la maduració del raïm. Exclusivament verdejo de les parcel·les Timoneda Gran i L'Alzina veremats el 19 de setembre. Les vinyes estan plantades sobre sòls argilo-sorrencs amb graves i amb poda Guyot doble. El raïm es va desrapar i es va esprémer, i posteriorment va realitzar una premaceració en fred durant 10 hores. La fermentació del most flor –amb llevats indígenes– va tenir lloc en bótes de roure francès. Es va criar durant 10 mesos, en contacte amb les mares fines i amb enfonsaments del barret, en bótes de roure francès de 300 litres, de les quals un 70% eren nous i el 30% restant d'un vi.
Didier Belondrade 2007 és segurament la limitadíssima super cuvée de la cuvée... que per filosofia mai ha volgut embotellar i comercialitzar a Belondrade y Lurton. Potser a cegues l’arribéssim a confondre amb un dels Grand Vin de Graves. Complex, amb caràcter cítric i una magnífica greix. Aquí hi ha de tot. Un espectacle. Segurament el millor vi elaborat fins ara per Didier Belondrade.

Disponibilitat Exhaurit


Producte temporalment exhaurit

Introdueix el teu correu i t'avisarem quan torni a haver-hi stock. No et quedis sense!Al registrar-te expresses el teu consentiment per a que t'avisem de la disponibilitat del producte. Les teves dades no seran utilitzades per a cap altre finalitat. Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment i consultar la nostra Política de Privacitat