Dominio del Águila Peñas Aladas Clarete 2020

Ecològic
Elaborador:
Color:
Rosat
Pais:
Espanya
Format:
75 cl
DO / Zona:
Ribera del Duero
Grau alcohòlic:
14
Varietat:
Tempranillo, Albillo Mayor, Bruñal, Garnacha, Bobal, Cariñena
270,50 €
En estoc

Peñas Aladas Clarete 2020 és l'última novetat de Dominio del Águila, l'apassionant projecte de Jorge Monzón i Isabel Rodero a Ribera del Duero. 

Després del gran reconeixement del seu vi negre Peñas Aladas Gran Reserva, en l’anyada 2020 van elaborar un clarete al més alt nivell, nascut del mateix paratge a més de 870 metres d'altitud, a una vall molt fresca envoltada de pins, alzines i savines.  

Van seleccionar 3 parcel·les de cultiu ecològic certificat, on tots els ceps tenen més de 100 anys, sent alguns dels més vells del poble de La Aguilera (Burgos). Predomina la tempranillo en un 50%, aproximadament, juntament amb altres varietats blanques i negres barrejades (albillo mayor, bruñal, garnatxa, bobal, carinyena…) que es van vinificar conjuntament, tal com es feia tradicionalment. La criança es va perllongar durant 30 mesos en “cubillos” de roure, a la profunditat de les seves coves. 

Un clarete excepcional amb la subtilesa, l'elegància i la gran capacitat de guarda que caracteritzen tots els vins de Dominio del Águila. Només 1.471 ampolles i 83 Magnum. 

Celler Dominio del Águila

Productos similares

Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives