Root

La família Etter començà la seva història en l’elaboració d’aiguardents de fruites en el petit municipi de Berglihof, al districte de Menzingen –Suïssa– el 1870. Dedicada per complet a la vida al camp, poc a poc s’ha anat convertint en una empresa especialitzada en aiguardents._x000D_
Elaboraven només aiguardent de cirera, el “kirschwasser”, i fins el 1981 no van ampliar la seva gamma de productes. Actualment elaboren un ampli ventall de destil·lats de fruites (pera, pruna, poma, gerd, codony, albercoc...). El creixement i desenvolupament de l’empresa va sempre enfocat a la màxima perfecció en l’elaboració, des del camp a la destil·lació i al disseny de l’embotellat._x000D_
Els destil·lats no envellits mostren amb franquesa i claredat la veritable caràcter aromàtic de la fruita. Els envellits en fusta adquireixen una gran complexitat i sofisticació aromàtica. L’essència de la fruita en la seva màxima expressió. Els seus aiguardents es troben en restaurants i comerços especialitzats de tota Europa.

Vins del celler

Tipus d'ordenació
Set Ascending Direction

Estàs veient 14 productes

per pàgina
per pàgina
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives