Root

A Colera, tocant al mar i a escassos 10 minuts de la frontera francesa, els ceps d’Hugas de Batlle lluiten contra la tramuntana, que marca fortament la personalitat dels seus vins. Les terrasses de pedra seca i les pissarres juntament amb aquest clima són característiques intrínseques de la zona, que ofereix vins de gran qualitat. Per la seva privilegiada situació a l'est, prop del mar, Hugas de Batlle es vana de ser el primer de tots els cellers catalans que veu sortir la llum del sol._x000D_
La viticultura que es practica és respectuosa amb l'entorn i les tradicions que envolten la història de l'Empordà. D'aquesta manera, vessants i terrasses que es van abandonar a finals del segle XIX amb l'aparició de la fil·loxera s'estan recuperant actualment. La producció aproximada de cada cep d’Hugas de Batlle és d'1 kg amb vinyes que poden arribar a una profunditat d'arrels de fins a 12 metres.

Vins del celler

Tipus d'ordenació
Set Ascending Direction
per pàgina
per pàgina
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives