El celler familiar Josep Foraster elabora vins des del 1998 amb raïms de la seva pròpia finca a Montblanc (Conca de Barberà). Va ser una de les primeres a demostrar que la varietat local trepat, destinada a l'elaboració de rosats, podia donar també excel·lents vins negres.
Josep Foraster Julieta 2023 és un dels seus monovarietals de trepat més seductors. Prové d’una vinya singular plantada fa 85 anys a 450 metres d’altitud i cultivada en ecològic. La criança en ous de formigó durant 6 mesos pretén potenciar la finor i la delicadesa varietal.
Un vi negre molt ben perfilat, nítid al nas i delicat a la boca. Expressa un interessant joc entre la fruita vermella cruixent, les notes florals i les espècies. Sàpid, amb molt poc taní i un final molt fresc.
https://www.vilaviniteca.es/ca/josep-foraster-julieta-trepat-2023.html23917Josep Foraster Julieta 2023https://www.vilaviniteca.es/media/catalog/product/v/1/v139633.jpg20.3instock20.316.77685850413200Josep Foraster000https://www.vilaviniteca.es/media/catalog/product/v/1/v139633.jpg912926947/Vins per a arrossos de mar/Negre/Espanya/Entre 10 i 20€/20€ - 30€/Vino ecológico/Vins ecològics/10€ -15€/Todas las zonas/Todos los países/Todas las variedades/Todos los elaboradores/Vins espanyols/Tots els vins per país d'origen/B2C - SEO - vinos tintos españoles/Vinos tintos con baja graduación alcohólica/Tinto/Ver todos tipos de vino/Ver todos denominación / zona/España/Ver todos pais de origen/Ver todo variedades/Ver todo elaboradores2024-04-19T09:44:54+0000
Celler Josep Foraster
En la comarca de la Conca de Barberà, marco incomparable por su belleza natural y arquitectónica, encontramos la villa de Montblanc, donde se ubica Josep Foraster (D.O.Conca de Barberà), que elabora desde 1998, aunque tiene documentados viñedos y olivos desde 1828.
Fueron Josep Foraster padre e hijo quienes iniciaron el proyecto, pero después de la muerte de Josep Foraster hijo en 1999, es Julieta Foraster y actualmente su hijo Ricard quienes lo encabezan.
Es una Bodega familiar, focalizada en las variedades locales como la trepat y la macabeo; 100% cosecha propia, producción limitada y control de todo el proceso del viñedo para garantizar la mejor calidad de sus uvas y buscar la excelencia en los vinos.
Practican viticultura ecológica desde 2011. La fermentación de la uva se da de forma espontánea y trabajan con sulfitos mínimos buscando respetar al máximo la esencia del producto final. De esta forma sus vinos representan la tipicidad de sus variedades y de su territorio, siendo vinos fáciles de beber, frescos y sabrosos.