Root
Tot va començar fa 200 anys amb Joan Juvé Mir, viticultor rigorós i inquiet, amb visió de futur, que va establir els fonaments de l'empresa. El 1921, el seu net Joan Juvé Baqués, amb l'ajuda de la seva dona Teresa Camps Ferrer, habilita les instal·lacions subterrànies de la seva casa pairal a Sant Sadurní d'Anoia per elaborar el primer vi escumós sota la marca Juvé.
El 1960, amb Josep i Joan Juvé Camps, fills de Joan i Teresa, al capdavant de l'empresa, s'amplia el celler i les caves subterrànies. Alhora, augmenten el patrimoni vitivinícola i introdueixen importants avenços tècnics per elaborar caves de màxima qualitat, impulsant així la reputació del celler al mercat internacional.
El 1991 construeixen el seu celler actual –un imponent conjunt arquitectònic entre les vinyes, a l'estil château bordelès, a la finca familiar d'Espiells–, destinat a l'elaboració de vins base per al cava i la criança de vins tranquils.
Des de la verema 2015 totes les seves vinyes gaudeixen de certificació ecològica.