L'O de L'Origan Brut Nature

L'O de L'Origan Brut Nature

L'O de L'Origan Brut Nature és el sofisticat cava de Manel Martínez i el seu fill Carlos a Sant Sadurní d'Anoia (Penedès). Assemblatge de 40% xarel·lo de l'anyada 2008, 30% macabeu de 2008, 15% parellada del 2008, 10% Chardonnay del 2005 i 5% Chardonnay envellit en bota de l'anyada 2004. La criança amb les seves mares en el fons de les caves va ser de més de 100 mesos. Un vi escumós molt singular, extraordinàriament fragant, amb notes de fruites en almívar, flors blanques, fruits secs i mel. A la boca emergeix una bombolla fina i cremosa amb una textura untuosa i fresca. Un cava gastronòmic per als amants dels vins complexos i refinats, perfecte per acompanyar un dinar de principi a fi.

20,65 €
123,90 €
OR

Informació

ELABORACIÓ
Mètode tradicional. Fermentació en dipòsits d’acer inoxidable. 

CRIANÇA
Criança en contacte amb les seves mars durant 30 mesos al celler amb poignetage regular.

NOTA DE TAST
Té un color daurat brillant amb una bombolla fina de despreniment lent. Al nas és extraordinàriament fragant; pura simfonia d’aromes de fruits secs com les nous o les avellanes delicadament torrades, amb notes de fruita en almívar i un delicat toc de flors blanques, romaní i mel. A la boca es revela una bombolla fina i cremosa perfectament integrada que ajuda a donar una sensació d’untuositat. Tornen les aromes de fruita en almívar deixant un record de brioix i ametlles blanques.  

MARIDATGE
Un cava altament refinat que acompanyarà un àpat de principi a fi. Ideal amb elaboracions cremoses i postres poc dolços. 

TEMPERATURA DE SERVEI
Entre 6 i 8 °C

COPA RECOMANADA
Champagne Glass de la sèrie Veritas de Riedel.

XARXES SOCIALS UVAS FELICES