L'O de L'Origan Rosé (Caixa de fusta)

L'O de L'Origan Rosé (Caixa de fusta)

Informació

ELABORACIÓ
Segona fermentació en ampolla, seguint el mètode tradicional. El vi base, procedent de diferents collites, es va fermentar separadament per varietats i anyades, en dipòsits d’acer inoxidable. Prèviament al tiratge, el vi es va criar en ampolles màgnum o en bota.

CRIANÇA
Tiratge al juny del 2008. Durant la presa d’escuma (6 mesos) les ampolles van estar en constant moviment als pupitres per intensificar el contacte amb les mares. La criança en rima es va allargar més de 10 anys.

NOTA DE TAST
Té un seductor color salmó molt pàl·lid i de bombolla fina. Al nas es mostra fragant amb suggeridores notes de petites fruites del bosc com la grosella espinosa i amb predominants notes làctiques, així com de fruits secs com les nous i espècies dolces com la regalèssia de pal. A la boca té una bombolla voluminosa que li dona cos i li atorga una textura de seda. Una bona frescor equilibra el conjunt. Llarg final amb records de fruits secs com la castanya cuita i el iogurt.

MARIDATGE
Un cava gastronòmic perfecte per acompanyarentrants freds com un carpaccio de verat amb vinagreta, peix i carn curats o carns d’au cuites lentament.

TEMPERATURA DE SERVEI
Entre 4 i 6ºC

COPA RECOMANADA
Champagne Glass de la sèrie Veritas de Riedel.

XARXES SOCIALS UVAS FELICES