La Bruja de Rozas 2018

La Bruja de Rozas 2018

La Bruja de Rozas 2018 és la garnatxa introductòria de Comando G a la Sierra de Gredos. Un deliciós i refrescant vi negre, elaborat a partir d'una selecció de 6 petites parcel·les de garnatxa negra de 40 anys, plantada sobre sòls granítics a Rozas de Puerto Real (Madrid). Un fantàstic i delicat vi, perfecte servit en copa Bourgogne.

16,50 €
198,00 €
OR

Informació

ELABORACIÓ
La Bruja de Rozas 2018
s’elabora amb garnatxa de Rozas de Puerto Real (Madrid) –cultivada de forma ecològica– procedent de les parcel·les Entrepinos, Nebillo, Arroyo Mingo i Navapark. Aquestes parcel·les s’estenen al llarg de 13 hectàrees, se situen a una altitud de 850 i 900 metres, i tenen sòls de granit, sorra i llim. La verema va tenir lloc del 14 al 31 de setembre, després d’una anyada molt similar a la del 2016, ja que tot va estar al seu lloc i va donar peu a un vi fresc, amb una bona tensió, equilibri i mineralitat. La fermentació es va realitzar per parcel·les en tines de roure obertes amb maceracions suaus, sense utilitzar bombes i amb llevats indígenes. Després d’una criança de 9 mesos en foudres d’entre 15 i 60 hectolitres, el vi es va embotellar sense clarificar ni filtrar.

NOTA DE TAST (Publicat a El Club de Febrer 2020)
La Bruja de Rozas 2018 té un preciós color granat pàl·lid molt brillant. Al nas és seductor, amb intenses notes de fruitetes de bosc com el cassis, les groselles i els gerds acompanyats de lleugers aromes balsàmics i frescos com el llorer i l’eucaliptus, i una delicada nota floral de violeta. A la boca és com un suc de groselles, elegant i saborós, amb una textura composta de tanins eteris i suaus acompanyats per una gran frescor que convida a prendre un segon glop. Al final persisteixen les aromes de gerd amb un lleu record especiat i de caramel. Un vi negre molt fresc que gràcies al seu caràcter fruita serà el company ideal d’aperitius, taules d’embotits, carns fredes, aus guisades i formatges cremosos de cabra. Per gaudir des d’ara i en els propers dos anys –servit lleugerament fresc– entre 14 i 16ºC a la Copa Chianti de la sèrie Vinum de Riedel (6416/15) o a la Old World Pinot Noir de la sèrie Veritas de Riedel (449/07). 

La Bruja de Rozas 2018 és un vi de poble, de Rozas de Puerto Real, que expressa la sensació del poble amb la fruita vermella de maduixa salvatge, cirera vermella, magrana i el sòl granític. Fluïdesa, molt bevible i frescor”, comenten des del celler.