Las Retamas del Regajal 2017

Las Retamas del Regajal 2017
7,95 €
47,70 €
OR

Informació

ELABORACIÓ
Las Retamas del Regajal 2017 és un assemblatge de tempranillo, cabernet sauvignon, syrah, petit verdot i merlot que s’ha criat durant 14 mesos en bota de roure francès.

NOTA DE TAST (Publicat a El Club de Febrer 2020)
Las Retamas del Regajal 2017 té un bonic color robí brillant i profund amb reflexos granats. Al nas apareix una deliciosa aroma de violetes acompanyada de fruites negres com les mores i les groselles. En segon terme, hi ha notes balsàmiques i espècies com l’eucaliptus sec, el pebre i el clau, que acaben de completar seva el seu seductor perfum. A la boca té una textura voluminosa i suau, amb un entramat de tanins polits que li atorguen volum, pes i estructura, tot això ben equilibrat per una bona frescor. Un final de boca molt llarg amb records de fruites negres, espècies i un punt de vainilla i caramel torrat. Un negre perfecte per acompanyar carns vermelles i de caça menor guisades, plats amb tòfona i formatges d’ovella i cabra curats. Per beure des d’ara o durant els propers 5 anys, entre 16 i 18ºC, a la Copa Cabernet/Merlot de la sèrie Grape de Riedel (6404/0) o a la copa New World Syrah de la sèrie Veritas de Riedel (449/30). 

Las Retamas del Regajal és un vi espontani i fàcil d'entendre que conserva, no obstant això, les característiques essencials del celler. La seva criança en botes de roure francès aconsegueix respectar els valors fonamentals de la fruita”, resumeix Daniel García-Pita.