Miguel Ángel de Gregorio 2007 Colección Vila Viniteca 75 aniversario

Miguel Ángel de Gregorio 2007 Colección Vila Viniteca 75 aniversario

El 2007 va ser una anyada de cicle llarg, amb un marcat caràcter continental i pluges molt abundants a la primavera. L'hivern va ser sec, amb temperatures altes al febrer, un març molt plujós i fred –amb gelades i neu– que va retardar la brotada fins a la segona setmana d'abril. Les nombroses pluges caigudes durant la primavera van provocar lleugers atacs de míldiu controlables. L'estiu va ser sec i el verol va succeir durant la tercera setmana d'agost. Tot i que el mes de setembre va ser inusualment fred i amb poques precipitacions, octubre va començar amb un temps calorós i abundants pluges que van retardar l'inici de la verema, que es va desenvolupar amb temps càlid i sec.
Exclusivament tempranillo de la finca Montenegro de 12 hectàrees, caracteritzada per tenir un sòl argil·localcari amb subsòl de graves. Les vinyes estan plantades tant en vas com en cordó royat. La verema es va realitzar el 16 d'octubre, es desrapar i va realitzar una premaceració en fred durant 4 dies. Fermentar –durant 24 dies amb les pells– i va fer la malolàctica en una tina de 8.000 litres de roure d'Allier. Es va embotellar després de 18 mesos en bota nova d'Allier de 225 litres i dos mesos de repòs en dipòsit.
Miguel Ángel de Gregorio 2007 és un dels components vitals i que li aporten més caràcter a Allende. Cassis, gerds i records de regalèssia, minerals i els torrats de la fusta. Fresc, amb pes al centre de la boca i un taní marcat.

115,00 €

-O BÉ-

OR