Root

Niepoort és una companyia d'origen holandès que va fundar Eduard Kebe el 1842. Quan va morir el 1858, va prendre el relleu la família Niepoort. Des de llavors, la direcció de l'empresa ha anat passant de pares a fills fins a arribar a la cinquena generació actual.
Des del 1987 és Dirk Niepoort qui capitaneja el celler, sempre revolucionant els ideals tradicionals i demostrant que Portugal també pot ser un referent de grans vins tranquils, més enllà dels Portos. La seva filosofia és la de conjuminar tradició i avantguardisme per aconseguir més frescor tant en els seus vins tranquils com els seus Vintages i Late Bottle Vintage (LBV).
Entre 1987 i 1988, Niepoort va comprar les velles quintas (parcel·les) de Quinta de Nápoles i Quinta do Carril, amb 15 hectàrees de vinyes joves i 10 de vinyes velles.
L'any 2007 es va iniciar la construcció del nou celler a Quinta de Nápoles, situat en un turó amb vistes al Douro i la vall, mimetitzat amb el paisatge. El 2003 va adquirir el vell museu a Vale de Mendiz que el va convertir en un celler exclusiu per a Portos. Les naus d'emmagatzematge, assemblatge, criança, embotellat, etiquetatge i comercialització són a Serpa Pinto a Vila Nova de Gaia.
En els últims anys, Dirk Niepoort també ha adquirit vinyes a Dão (Quinta da Lomba) i Bairrada (Quinta de Baixo).
Niepoort elabora Tawnies, Colheitas, Garrafeiras, LBV i Vintages, i ha intentat dividir els Portos en dos estils per acostar als amants del vi aquest complicat món.

Vins del celler

Tipus d'ordenació
Set Ascending Direction

Estàs veient 99 productes

per pàgina
Page
per pàgina
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives