Passopisciaro és el celler que Andrea Franchetti (Tenuta di Trinoro) va fundar l'any 2000 a Sicília. Passorosso 2020 és el seu vi inicial elaborat exclusivament amb nerellomascalese. Les vinyes, d'entre 70 i 100 anys, estan plantades en diferents “contradas” –o crus– del vessant nord del volcà Etna, sobre terres de lava de diferents èpoques, entre els 500 i els 1.000 metres sobre el nivell del mar. Un vi intens, amb delicioses notes de fruites vermelles com cireres i magranes, esquitxades d'espècies i herbes mediterrànies. Destaca la sucositat i la tensió a la boca, amb un final mineral molt fresc. Per beure ara o guardar durant els pròxims 10 anys.
https://www.vilaviniteca.es/ca/passopisciaro-passorosso-2020.html10996Passopisciaro Passorosso 2020https://www.vilaviniteca.es/media/catalog/product/v/1/v132049.jpg41.3instock41.334.13223040495900Passopisciaro000https://www.vilaviniteca.es/media/catalog/product/v/1/v132049.jpg920/Negre/Itàlia/20€ - 30€/30€ - 50€/Vino ecológico/Vins ecològics/Todas las zonas/Todos los países/Todas las variedades/Todos los elaboradores/Vins italians/Tots els vins per país d'origen/B2C - SEO - vinos tintos italianos/B2C - SEO - vinos sicilianos/Vins volcànics2022-11-09T17:04:26+0000