Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT 

La utilització d'aquesta web, xarxes socials i dels seus formularis requereix l'acceptació del tractament de les dades de l'usuari conforme a aquesta política de privacitat, incloent-hi la recopilació de dades d'accés i l'enviament d'informació comercial per via electrònica. 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES I INFORMACIÓ DE CONTACTE 

El responsable és: NEGOCIANTS, SLU i empreses vinculades de VILA VINITECA. Adreça: C/ AGULLERS, 7 08003 BARCELONA. 

Dades de contacte del responsable: Telèfon: +34 937 777 017; e-mail: [email protected]

Dades de contacte del Comitè de Protecció de dades: C/ AGULLERS, 7 08003 BARCELONA, [email protected]

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES 

Les dades es tracten amb l'objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web, així com atendre les sol·licituds dels usuaris de la web i, en el seu cas, enviar-li per mitjans electrònics informació comercial sobre els nostres productes i serveis. 

 

Les dades també es tracten per a la gestió d'esdeveniments, promocions, concursos o subscripcions a les diferents activitats organitzades, així com per a la reserva i compra en línia de productes i/o activitats.

 

En cas que vostè hagi manifestat el seu consentiment, VILA VINITECA també podrà tractar les seves dades personals per a l'elaboració de perfils i la segmentació de les seves dades. Aquests tractaments poden tenir com a finalitat tant l'anàlisi i realització d'estadístiques per a conèixer el trànsit i utilització de la web per part seva, com per a la determinació dels seus interessos per a remetre-li informació comercial d'acord amb aquests. 

 

En cas d'emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals es tractaran per a la finalitat per a la qual se sol·liciten. 

CLUB VILA VINITECA 

Les dades obtingudes a través de l'alta al CLUB VILA VINITECA es tracten amb base en el seu consentiment, amb la finalitat de gestionar l'alta i subscripció al club de fidelització de l'empresa, així com per a enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via, inclosa l'electrònica. Sent integrant d’ El Club, el soci rep una selecció de vins mensual. Amb la subscripció, cada mes el soci/a rep, a més, informació de la selecció de vins triada i les ofertes corresponents. El subscriptor pot donar-se de baixa en qualsevol moment i exercir els seus drets sobre la base de la política de privacitat aquí descrita. 

NEWSLETTERS I CATÀLEGS COMERCIALS  

Les empreses vinculades de VILA VINITECA podran enviar-li informació d'interès, així com informació sobre productes, promocions, concursos, ofertes, esdeveniments o activitats relacionades amb els productes de les empreses vinculades, a través d'una newsletter o similar al correu electrònic proporcionat, sempre que tinguem el seu consentiment inequívoc, sol·licitat, en el seu cas, a través dels formularis físics o en línia existents, així com a través dels diferents mètodes de subscripció als nostres esdeveniments, activitats o fires, o bé mitjançant les habilitacions legals establertes per la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic. Podrà donar-se de baixa en qualsevol moment si així ho sol·licita seguint les condicions aquí descrites o l'enllaç incorporat en la newsletter. Així mateix, l'informem que VILA VINITECA també podrà enviar-li al seu domicili un catàleg comercial amb productes del grup, previ consentiment de l'interessat o mitjançant les habilitacions legals per a l'enviament de publicitat comercial en cas de ser client. En tot moment és possible revocar el consentiment dirigint un e-mail o escrit a l'adreça del responsable, establerta en aquest document. 

Sense perjudici de l'anterior, VILA VINITECA també podrà enviar-li comunicacions comercials referents a productes o serveis que siguin similars a aquells productes que inicialment van ser objecte de contractació entre vostè i VILA VINITECA. En qualsevol cas, podrà oposar-se en qualsevol moment al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals seguint les instruccions que apareixen al final de tots els nostres correus electrònics o comunicant-lo per escrit a l'adreça de correu electrònic [email protected].

PROMOCIONS, CONCURSOS I ACTIVITATS 

En cas d'inscriure's a qualsevol de les nostres activitats, concursos varis o reserva/compra dels nostres serveis i productes, les dades s'utilitzaran exclusivament per a les finalitats descrites en cada formulari propi. VILA VINITECA podrà contactar-li a través de l'e-mail o telèfon proporcionat per a informar-lo sobre assumptes relatius als productes o serveis contractats, així com per a informar-lo de qualsevol canvi o modificació. 

FOTOGRAFIES I VÍDEOS 

En cas d'inscriure's a qualsevol de les nostres activitats, concursos varis o esdeveniments, VILA VINITECA podria prendre fotografies o vídeos dels assistents, amb finalitats de difusió de les activitats i promoció de les empreses vinculades, en mitjans propis (webs, xarxes socials, etc.), així com en mitjans de tercers interessats. S'informarà fefaentment mitjançant cartells informatius i/o en les condicions de subscripció de cada esdeveniment o activitat . En qualsevol cas, els usuaris afectats podran exercir els seus drets en la direcció o e-mail del responsable, esmentat més amunt. 
 
En qualsevol cas, VILA VINITECA actuarà sempre amb respecte a la normativa vigent, en particular, a les estipulacions contingudes en la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, de Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge. 

LEGITIMACIÓ 

Les dades es tracten amb base en el consentiment de l'usuari, compliment d'obligacions legals, per a l'execució d'un contracte o precontracte i, en el seu cas, en l'interès legítim de VILA VINITECA. 

DESTINATARIS I TRANSFERÈNCIES 

Destinataris: VILA VINITECA. Empreses vinculades: NEGOCIANTS SLU, CALIDOSCOPI VINOS FINOS SLU, CALIDOSCOPI VINS SLU, CAN DEZ MAS SL, UVAS FELICES SLU, VINS RARS SL, PRESCRIPTORS SLU. 


No es preveu la transferència internacional (fora de l'Espai Econòmic Europeu), excepte amb finalitats d'emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l'existència d'una decisió d'adequació o amb base en l'existència de salvaguardes adequades per a permetre transferències de dades personals de conformitat amb el que s'estableix en el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i altra normativa aplicable. 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES 

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment. 

DRETS DE LES PERSONES 

Els interessats tenen els següents drets de protecció de dades: accés, rectificació/modificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament respecte de les seves dades personals.

 

Així mateix, els interessats sempre tenen dret a retirar el consentiment prestats. 

 

Per a això poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l'adreça del responsable, incloent la referencia "Protecció de dades". 

 

Per a facilitar la identificació recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud copia del seu DNI o passaport. 

 

En qualsevol cas, també té dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) o l'autoritat de protecció de dades del seu país de residència. 

VERACITAT I ACTUALITZACIÓ DE LES DADES 

L'usuari ha d'emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actuals. L'usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; presumirà que les dades han estat facilitades pel titular d'aquests. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol mal o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o relatives a una altra persona. 


L'usuari ha de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades. 

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ 

VILA VINITECA ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per a evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables. 

MENORS D'EDAT 

VILA VINITECA prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors. 


En relació a la botiga en línia, únicament s'autoritza a adquirir productes als majors de 18 anys. 


En cap cas el menor podrà facilitar a dades que permetin obtenir informació sobre els altres membres del grup familiar, o sobre les característiques d'aquest, com les dades relatives a l'activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol altres, sense el consentiment dels titulars de tals dades. 

ANALÍTIQUES WEB 

Aquesta web empra diverses analítiques per a conèixer la manera en la qual és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l'adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el programari o maquinari de navegació, etc. Aquesta informació no s'associa als usuaris i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir informació estadística sobre l'ús de la web de l'empresa. 

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS I COMPLEMENTS DE TERCERS 

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats com, per exemple, analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició en xarxes socials, etc. 


Una funció o complement d'un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l'usuari i els dominis d'Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció. 


Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per a conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada als mateixos. 

UTILITZACIÓ DE LA FUNCIÓ GOOGLE ANALYTICS PROPORCIONADA PER GOOGLE, INC. 

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per a conèixer la manera mitjançant és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per això, en usar aquesta web, el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet Google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l'activitat de l'usuari, així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per a elaborar estadístiques anònimes sobre l'ús d'aquesta web, conforme a la següent política de privacitat: 
 https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=es. En utilitzar aquesta web, l'usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per als fins indicats.

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS PROPORCIONADES PER GOOGLE, INC. 

Aquesta web integra funcions de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA), com per exemple vídeos de YouTube, mapes i botons "+1". Per això, en usar la web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l'usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flash en el dispositiu de l'usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l'activitat de l'usuari a Internet per a oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: 
 http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/ . En utilitzar aquesta web, l'usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per als fins indicats. 

Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives