Root
El 2003, Alfredo Arribas funda amb Ricard Rofes el celler Portal del Montsant (Montsant), ubicat a l'antiga cooperativa de Marçà, edifici destinat a l'elaboració de vins des de principis del segle passat. A partir de l'anyada 2007 s'incorpora a l'equip l'enòleg Stephen Pannell. Aquest emergent celler del Montsant, destaca pel seu treball amb les varietats històriques de la zona garnatxa i carinyena, particularment aquesta última, predominant al sud-oest de la Denominació d'Origen. La propietat està formada per petites parcel·les de sòls, orientacions i altituts variables majoritàriament plantades amb carinyenes velles de baixa producció. En total unes 20 hectàrees. Els vins Santbru i Brunus,prenen el seu nom el seu nom de Sant Bruno de Colonia, fundador de l'ordre monàstica dels cartoixans presents a la comarca del Priorat des 1194 i impulsors del cultiu de la vinya._x000D_
_x000D_
Des de finals de 2010 es fa càrrec de la gestió i de la direcció enològica el grup Parxet, que elabora caves i vins blancs a la zona d'Alella, al nord de Barcelona._x000D_
_x000D_
El celler reformat completament disposa de taula de selecció, dipòsits de diferents volums (1.000, 2.000, 3.000, 5.000 i 10.000 litres) per adaptar-se a les dimensions de les diferents parcel·les i mantenir per separat les vinificacions i les criances. Compten amb 170 botes majoritàriament d'origen francès (90%) i un petit percentatge (10%)d'origen americà.