Prevenda Rhône collita 2021 | Vila Viniteca fundada 1932

Prevenda Rhône collita 2021

T'oferim en Prevenda els vins de deu prestigiosos cellers del Rhône que importem en exclusiva: Château Grillet, Domaine Georges Vernay, Clusel-Roch, Domaine Romaneaux-Destezet, Le Vieux Donjon, Domaine de la Janasse, Clos des Papes, Rotem & Mounir Saouma, Domaine de Marcoux i Domaine Gramenon.
Aquestes ampolles només estaran disponibles —a un preu especial— fins al 30 d’abril.

El lliurament dels vins està previst entre 1 i 10 mesos a partir de la comanda.

Descarregueu aquí el catàleg complet.

Chateau Grillet
Domaine Georges Vernay
Domaine Clusel-Roch
Domaine Romaneaux-Destezet
Le Vieux Donjon
Domaine de la Janasse
Clos des Papes
Rotem & Mounir Saouma
Domaine de Marcoux
Domaine Gramenon
 

SELECCIONS RHÔNE VILA VINITECA 2021

Selecciones Preventa Bourgogne
 

 

Què és i per què comprar vins en Prevenda? Més informació

Una oportunitat única de reservar i comprar algunes de les cuvées més desitjades a un preu irrepetible. A diferència de la venda a l’avançada –de la qual som pioners a Espanya des de fa més de 20 anys–, la Prevenda ofereix un termini de lliurament molt més curt, ja que molts dels vins que s’ofereixen es lliuren només unes setmanes després que acabi l’oferta, i els més tardans normalment abans de finalitzar l’any en què es realitza la compra. La Prevenda ofereix també la possibilitat d’adquirir en exclusiva algunes ampolles irrepetibles al millor preu. La majoria s’oferiran més cares a partir de la seva sortida i d’altres, directament deixaran d’estar disponibles i serà molt difícil poder gaudir-les.

Per què comprar Prevenda a Vila Viniteca? Més informació

Experiència: Des del 1932. Ens avala una llarga tradició, molts anys d’experiència i un gran equip de professionals que us ajudaran a fer una bona elecció.
Acurada selecció: Tastem en bota per garantir-vos una selecta elecció, acompanyada d’informació detallada de cada celler i algunes de les nostres opinions personals.
Compra per unitats: Us oferim la possibilitat de comprar per ampolles al mateix preu sense necessitat de quedar-se una caixa completa de cada vi. Això us permet seleccionar les vostres ampolles preferides sense obligació de comprar més vi del que us interessi.
Àmplia oferta: Tenim el major volum d’alguns vins. Oferim els vins de deu fantàstics cellers del Rhône.
Exclusivitat: Possibilitat de comprar ampolles de diferents mides. Algunes cuvées i formats s’embotellen en exclusiva per a nosaltres.
Sense intermediaris: Rebem els vins directament del celler.

 • 27,85 €
  167,10 €
 • 19,85 €
  119,10 €
 • 44,60 €
  267,60 €
 • 24,80 €
  148,80 €
 • 50,60 €
  607,20 €