Santa Teresa Solera 1796 , destil·lat de la zona Venezuela | Vila Viniteca fundada 1932

Santa Teresa Solera 1796

Santa Teresa Solera 1796

El rom Santa Teresa 1796 es va llançar al mercat el 1996 per celebrar el 200 aniversari de l'Hacienda Santa Teresa, bressol del rom a Veneçuela i on s'elabora. Es tracta d'una barreja única de roms joves i un rom mare, de 25 anys d'envelliment. Durant el procés artesanal d'envelliment (solera), que només es feia servir exclusivament per la producció de brandy o de jerez, el rom pot reposar fins a 15 anys a bótes de roure Limousin. Santa Teresa 1796 és de color ambre caoba, i té notes de vainilla, mel i fruits secs.


Us recomanem un còctel de caràcter tardorenc, perfecte per prendre després d'esmorzar o sopar. Per elaborar-ho, s'ha d'introduir a una coctelera 35 ml de rom Santa Teresa 1796, 15 ml de licor de taronja, 30 ml de puré de carbassa i 20 ml de suc de llimona. Seguidament, afegir gel i batre amb energia. Només quedarà servir la barreja en una copa de còctel molt freda i gaudir-lo!

-

+

46,50 €
/u

En Estoc

3% de descuento por 6x

OR