Selecció "El Club" Agost 2022: Escumosos per a l'estiu

Selecció "El Club" Agost 2022: Escumosos per a l'estiu

-

+

123,15 €
/u

En Estoc

3% de descuento por 6x

OR

Informació

SELECCIÓ NÚM. 327, AGOST DEL 2022

"Escumosos per a l'estiu"

1 Raventós i Blanc De Nit 2020, Conca del Riu Anoia
1 Aire Brut Nature 2019, DO Cava
1 Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs 2017, DO Cava
1 Huguet Brut Nature 2014, Corpinnat
1 Collet Brut, AOC Champagne
1 Gran Caus Blanc de Negres Brut Nature 2015, Penedès

Preu especial socis d'"El Club": 109,95 €

A l’agost El Club reuneix una fantàstica selecció de vins escumosos per a brindar durant l’estiu: un Conca del Riu Anoia, dos caves, un Penedès, un Corpinnat i un Champagne.
De Raventós i Blanc, el seu De Nit, un escumós rosat de referència elaborat amb macabeu, xarel·lo, parellada i monestrell. Un vi complex del celler que dirigeix Pepe Raventós.
Aire Brut Nature 2019 de L’Origan és un dels magnífics caves d’anyada que Manel i Carlos Martínez elaboren a Sant Sadurní d’Anoia. Assemblatge de macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay de l’Alt Penedès amb un repòs de 3 anys a les caves. Fresc, diferent i seductor.
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs Gran Reserva 2017 està elaborat amb pinot noir i un petit percentatge de trepat i xarel·lo. Un escumós amb 35 mesos de criança que s’elabora al Celler Jaume, un microceller dedicat a caves d’alta qualitat.
Can Ràfols dels Caus Blanc de Negres Brut Nature 2015 és la proposta de Carlos Esteva, que va començar a elaborar vi el 1980 a la finca d’Avinyonet del Penedès i sempre ha estat un revolucionari en l’ús de les varietats i les seves vinificacions. Ull de llebre amb més de 5 anys de criança en ampolla en una edició limitada de 1.800 ampolles.
Del celler Can Feixes, Huguet Brut Nature 2014, elaborat amb una acurada selecció de parellada, macabeu i pinot noir que va reposar a les caves més de 7 anys amb les seves mares. Un Corpinnat molt elegant i gastronòmic.
I Collet Brut, un champagne del mític poble d’Aÿ amb tocs de brioix i cítrics al nas, fresc i de final llarg.

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca
    • País: Espanya