Selecció "El Club" Desembre: Nadal | Vila Viniteca fundada 1932

Selecció "El Club" Desembre: Nadal

Selecció "El Club" Desembre: Nadal

-

+

118,40 €
/u

En Estoc

3% de descuento por 6x

OR

Informació

SELECCIÓ NÚM. 331, DESEMBRE DEL 2022

"Nadal"

2 Llopart Leopardi Brut Nature 2015
2 Guitián Sobre Lías 2021
2 Calados del Puntido 2018

El Club reuneix aquest mes tres grans vins de tres de les famílies de viticultors i elaboradors més influents del panorama vitícola espanyol dels darrers 30 anys, i que han ajudat a posar en les seves vinyes i els seus paisatges.
Leopardi Brut Nature –que el 2023 celebra els 40 anys del seu naixement– és la cuvée emblemàtica de Llopart, celler familiar amb una llarga experiència en l'elaboració d’escumosos de llarga criança i membre fundador de l'associació Corpinnat, que va néixer el 2018 amb la voluntat de distingir els grans vins escumosos del Penedès.
Guitián Sobre Lías és un dels famosos godellos del celler dels germans Senén i Mari Carmen Guitián, assessorada des de la seva fundació pels enòlegs Ana Martín i Pepe Hidalgo. Un vi blanc d'un celler que va apostar per vinificar aquesta varietat quan encara no havia aconseguit la fama que avui té a Valdeorras, el Bierzo o Galícia, i que també va ser pionera a la criança amb les seves mares.
Finalment, aquesta selecció inclou el vi negre Calados del Puntido, un dels vins més confidencials de Miguel i Marcos Eguren, família clau en la revolució dels nous vins de Rioja dels anys noranta.
Una selecció magnífica de tres cellers familiars, imprescindibles per acompanyar els grans plats d'aquestes dates. Bones Festes!

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca
    • País: Espanya