Selecció "El Club" Abril 2020: Joves Projectes

Selecció "El Club" Abril 2020: Joves Projectes

Disponibilitat El producte no està disponible

Informació

SELECCIÓ Nº. 299, ABRIL DEL 2020

“Joves Projectes

1 Muchada-Léclapart Univers 2017 (Sanlúcar de Barrameda)
1 Encontres #6 Oriol i Marc 2018 (Tarragona)
1 Bimbache Blanco 2018 (El Hierro)
1 Curii 2016 (Alicante)
1 Micrit Monastrell 2017 (Jumilla)
1 Dominio de Anza Selección de Parcelas 2017 (DO Bierzo)

En aquesta selecció d’abril, i a punt d’arribar a la selecció número 300, presentem sis joves projectes que, sens dubte, donaran a parlar en els propers anys. Sis vins fets per viticultors valents que han decidit elaborar deixant-se portar pel seu arrelament a la terra, la seva inspiració i el seu coneixement. Vins singulars, transgressors i d’orígens molt variats: del Bierzo a Sanlúcar de Barrameda, passant per Tarragona, Jumilla o Alacant i arribant fins a l’illa d’El Hierro.
Alejandro Muchada, al costat del champagnès David Léclapart, exploren en biodinàmica nous camins amb la palomino i la moscatell a Andalusia.
Marc Lecha arriba a la sisena edició dels seus originals “encuentros/encontres/encontros” amb viticultors de tota la península. En aquesta ocasió amb Oriol Pérez de Tudela a Vilabella, Tarragona.
Bimbache Vinícola és un singular projecte capitanejat per Rayco Fernández i Pablo Matallana a l’illa més aïllada de les Canàries. Bimbache és el nom que reben els primers pobladors que van habitar El Hierro.
Violeta Gutiérrez de la Vega i Alberto Redrado estan recuperant varietats i vinyes antigues a la Marina Alta d’Alacant amb el seu projecte Curii.
José María Vicente de Casa Castillo juntament amb Lala, Roberto, Alfonso i José d’Envínate han decidit elaborar un fantàstic monastrell a Jumilla d’una vinya en peu franc que anava a ser arrencada. Presentem la seva primera anyada.
I, finalment, Diego Magaña que va deixar la protecció familiar a Navarra per iniciar el seu propi projecte a la vall de Valtuille.

Preu especial Socis d’“El Club”: 109,50€   

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca
    • Format: 75 cl