Selecció "El Club" Juny del 2020: Bourgogne

Selecció "El Club" Juny del 2020: Bourgogne

Informació

SELECCIÓ Nº. 301, JUNY DEL 2020 

“Bourgogne”

1 Billaud-Simon Chablis 2018 
1 François Carillon Bourgogne Chardonnay 2016
1 Louis Jadot Bourgogne 2015
1 Jean-Jacques Confuron Côteaux de l’Auxois Pinot Noir “Clos de la Romanée” 2018
1 Château Cambon La Cuvée du Chat 2018
1 Joseph Drouhin Cöte de Nuits-Villages 2016

Preu especial socis d’”El Club”: 102,95€  

Per al mes de juny oferim una gran selecció amb sis magnífics vins que són exemple de la gran diversitat vitivinícola de Borgoña. Tres vins blancs i tres vins negres que van des dels deliciosos Chardonnay del nord a Chablis als sucosos Gamay de sud, passant pels suggeridor Chardonnay i Pinot Noir de la Côte de Beaune i la Côte de Nuits.
Billaud-Simon, fundada el 1815, és un dels cellers de referència i amb més història de Chablis. Aquesta regió, famosa pelss seus grans vins blancs, és la primera zona que es troba si es recorre Bourgogne de nord a sud, amb les seves vinyes en vessants.
Aferrada a Puligny-Montrachet des del segle XVI, la família Carillon elabora vins amb caràcter i tensió. El seu Bourgogne Chardonnay és un fantàstic blanc per endinsar-se en els vins de la Côte de Beaune.
Louis Jadot és un celler històric fundat el 1859 i un dels négociants més emblemàtics de Bourgogne, on elabora i comercialitza més de 200 vins diferents. Chardonnay 2015 és una cuvée inèdita que anava destinada únicament al mercat japonès, elaborada a partir de petites vinyes de la Côte Chalonnaise i la Côte de Beaune.
La Cuvée du Chat 2018 és la proposta més fresca de Jean-Claude Chanudet i Marie Lapierre, impulsors dels vins naturals a Beaujolais, regió que s'estén al sud de Borgonya. Està elaborat amb gamay d'una parcel·la de 2,5 hectàrees plantada el 1945.
El celler Joseph Drouhin compta amb més de 70 hectàrees de vinya en propietat i elabora vins en més de 90 Crus diferents. Us proposem el seu deliciós Côte de Nuits-Villages 2016, un Pinot Noir sucós i a punt per gaudir.
Jean-Jacques Confuron, fundat el 1926, va ser el primer celler de Bourgogne que vam importar a Vila Viniteca. Avui us presentem, en primícia, una de les seves novetats en exclusiva per als socis del Club.

 

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca
    • Format: 75 cl