Selecció "El Club" Març 2021: Caixa Sorpresa

Selecció "El Club" Març 2021: Caixa Sorpresa

Informació

Quan vam crear “El Club” de Vila Viniteca el 1992, vam apostar per brindar als socis l’oportunitat de descobrir les últimes novetats que havien arribat a les nostres mans, les últimes anyades d’ampolles seleccionades, elaboracions exclusives, vins de producció limitada i, en definitiva, ampolles que ens havien emocionat.

Al llarg d’aquests anys, hem passejat per multitud de zones vitivinícoles històriques, hem tastat les primeres anyades de regions que ara són imprescindibles en el panorama mundial del vi, hem estat pioners a l’hora d’oferir una gran varietat de vins del Nou Món, hem descobert i apostat per nous elaboradors que, amb el temps, han revolucionat el món del vi tant a Espanya com internacionalment... Mes a mes, hem donat la volta al món fins a seleccionar més de 1.000 vins diferents.

Després de tot aquest temps, el nostre objectiu no ha canviat: volem seguir compartint ampolles especials i sorprenent als nostres socis. Així que, per cinquena vegada i després de l’èxit de les nostres anteriors Seleccions Sorpresa, repetim aquest 2021.
Hem preparat dues seleccions especials compostes per sis ampolles cadascuna –totes del mateix valor i, de nou, escollides acuradament pel nostre equip d’enòlegs i sommeliers– que es repartiran aleatòriament entre els socis d’“El Club”.

Cada soci rebrà una selecció sorpresa composta per sis magnífiques ampolles de vins blancs i negres valorada en més de 120,00 €.

Preu especial Socis d’“El Club”: 99,95 €

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca