Selecció "El Club" Març: Caixa sorpresa | Vila Viniteca fundada 1932

Selecció "El Club" Març: Caixa sorpresa

Selecció "El Club" Març: Caixa sorpresa

Disponibilitat Exhaurit


Producte temporalment exhaurit

Introdueix el teu correu i t'avisarem quan torni a haver-hi stock. No et quedis sense!Al registrar-te expresses el teu consentiment per a que t'avisem de la disponibilitat del producte. Les teves dades no seran utilitzades per a cap altre finalitat. Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment i consultar la nostra Política de Privacitat


Informació

SELECCIÓ NÚM. 334, MARÇ DEL 2023
"Selecció Sorpresa"
 
Preu especial socis d’“El Club”: 94,95 € 

Quan vam crear “El Club” de Vila Viniteca el 1992, vam apostar per brindar als socis l’oportunitat de descobrir les últimes novetats que havien arribat a les nostres mans, les últimes anyades d’ampolles seleccionades, elaboracions exclusives, vins de producció limitada i, en definitiva, ampolles que ens havien emocionat.

Al llarg d’aquests més de 30 anys, hem passejat per multitud de zones vitivinícoles històriques, hem tastat les primeres anyades de regions que ara són imprescindibles en el panorama mundial del vi, hem estat pioners a l’hora d’oferir una gran varietat de vins de l’anomenat Nou Món, hem descobert i apostat per nous elaboradors que, amb el temps, han revolucionat el sector del vi tant a Espanya com internacionalment... Mes a mes, hem recorregut la geografia vinícola fins a seleccionar més de 1.600 vins diferents.
 
Després de tot aquest temps, el nostre objectiu no ha canviat: volem continuar compartint ampolles especials i sorprenent als nostres socis. Així que, per setena vegada i després de l’èxit de les nostres anteriors Seleccions Sorpresa, repetim aquest 2023.

 

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca