Selecció "El Club" Novembre 2020

Selecció "El Club" Novembre 2020

Disponibilitat El producte no està disponible

Informació

SELECCIÓ Nº. 306, NOVEMBRE DEL 2020 

"Vins Bio" 

1 Daniel Landi Las Uvas de la Ira Vino del Pueblo 2017
1 Planetes de Nin Vi Natural de Garnatxes en Àmfora 2018
1 Quinta Sardonia QS2 2017
1 Reyneke Cornerstone 2015
1 Trapet Bourgogne Pinot Noir 2018
1 Domaine de Pallus Messanges Rouge Chinon 2018

Preu especial socis d’”El Club”: 109,95€

Aquest mes de novembre El Club ofereix sis vins de sis cellers centrats en la viticultura ecològica i biodinàmica.
Las Uvas de la Ira 2017 és un dels vins més frescos i accessibles del projecte personal de Daniel Gómez Jiménez-Landi a Méntrida, a la Sierra de Gredos. Una garnatxa d'alçada de 65 anys plantada sobre sòls granítics.
Planetes de Nin Garnatxes en Àmfora 2018 és l'última anyada d'un dels singulars vins d'Ester Nin i Carles Ortiz al Priorat. Exclusivament garnatxa de la finca Planetes a Porrera, amb poc rendiment. Un vi negre fresc, saborós, complex i molt elegant.
Quinta Sardonia QS2 2017 està elaborat amb diverses varietats que procedeixen de vinyes també conreades seguint els preceptes de la biodinàmica a Valladolid.
Cornerstone 2015 està elaborat per Johan Reyneke, un dels viticultors sud-africans més apassionants de l'última dècada. Es tracta d'un assemblatge amb els millors raïms de cabernet sauvignon, merlot i cabernet franc procedents d'un dels vessants de Stellenbosch.
Jean-Louis Trapet i la seva dona Andrée treballen en biodinàmica tant a Alsace com a Bourgogne. El Pinot Noir que forma part d'aquesta selecció és pur, intens i concentrat. Finalment, tanca la selecció una proposta de Bertrand Sourdais des de Domaine de Pallus, el seu projecte familiar a Chinon (Loire): Messanges Rouge Chinon 2018, una fragant cabernet franc amb una bona capacitat de guarda.

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca