Selecció "El Club" Septembre 2020: Rioja

Selecció "El Club" Septembre 2020: Rioja

Informació

SELECCIÓ Nº. 304, SEPTEMBRE DEL 2020 

"RIOJA"

1 Abel Mendoza Malvasía 2019 
1 Ripa Rosado 2016
1 Muga El Andén de la Estación 2016
1 Ostatu Escobal 2018
1 Finca Nueva Crianza 2015
1 Remelluri Reserva 2012

Preu especial socis d’”El Club”: 89,95€


La selecció de setembre mostra la gran riquesa i diversitat d'estils d'una de les zones vinícoles amb més prestigi mundial: la Rioja. 
Els vins de sis famílies que són referència. Quatre vins negres, un blanc i un rosat, amb novetats, grans clàssics i produccions molt limitades per gaudir d'aquesta històrica denominació.
Us presentem en primícia, dos vins: de la Família Muga, el seu nou projecte El Andén de la Estación, elaborat amb tempranillo i garnatxa i criat durant 14 mesos en bota i, de José Luis Ripa el seu primer vi, un rosat de petita producció amb llarga criança en bota i ampolla.
D’Abel Mendoza un blanc que fa anys va sacsejar l'status quo dels blancs de la zona: la seva excel·lent, desitjada i escassa malvasia.
El Reserva 2012 de Remelluri, on la selecció conscienciosa del millor de la propietat per part d'Amaya i Telmo Rodríguez es nota en un canvi d'estil a un vi més elegant i profund; el primer vi ecològic de la família Sáenz de Samaniego, Escobal 2018 d’Ostatu; i el Criança 2015 de Finca Nueva de Miguel Ángel de Gregorio del seu celler a Navarrete.
Sis riojas magnífics per començar a assaborir o deixar reposar uns anys més en el seu celler particular.

 

  • Detalls
    • Elaborador: Vila Viniteca