Sicus Hidra 2019

Sicus Hidra 2019

Sicus és el projecte del jove emprenedor Eduard Pié al Massís de Bonastre, a la província de Tarragona. Seguint una filosofia poc intervencionista, elabora vins monovarietals que expressen la singularitat i la personalitat del lloc del qual procedeixen. Amb Sicus Hidra 2019 trenca amb els seus propis esquemes, elaborant de manera més lliure, assemblant diferents vinyes i varietats. Elaborat amb garrut, sumoi, cartoixà, cartoixà marí, malvasia i macabeu que queden després dels sangrat dels altres vins del celler. Després del premsat dels raïms sencers, es va deixar infusionar entre 1 i 4 mesos i es va criar en àmfora durant 40 dies i, posteriorment, es va afinar 8 mesos més en dipòsits d'acer inoxidable. A més, és un vi negre solidari que destina part de la recaptació a una protectora d'animals. Producció limitada a 2.503 ampolles.

12,70 €
76,20 €
OR