Root
La família Trimbach promou la història i el terroir dels grans vins d'Alsàcia des de l'any 1626. El 1898 va rebre el Certificat de la més alta qualitat a l'Exposició Internacional de Brussel·les i va ser amb Frédéric Emile quan la Maison Trimbach va començar a embotellar els seus vins a Alsàcia, acompanyant-los d'una garantia de qualitat i autenticitat, i va abandonar la venda a granel. En acabar la Primera Guerra Mundial, sota les ordres de Frédéric Théodore, el seu fill, les operacions es van transferir a Ribeauvillé. Actualment, és allà on treballen tres generacions. Hubert Trimbach –11a generació– presideix el celler, encara que els seus nebots Pierre i Jean –12a generació– juguen un paper fonamental en el seu desenvolupament i expansió i, recentment, s'ha incorporat Anne, filla del primer._x000D_
La visió enològica de Trimbach és purista, durant aquestes 12 generacions, el celler sempre ha elaborat vins amb estructura, de llarga guarda, elegants i equilibrats. Les ampolles romanen al celler durant diversos anys abans d'arribar al mercat per assegurar-se’n que estan preparats per al consum, tot i que també tenen un gran potencial de guarda._x000D_
Alsàcia se situa al nord-est de França i està vorejada per l'oest per Els Vosges i per l'est pel Rin, que separa la regió d'Alemanya. De fet, aquesta proximitat amb França i Alemanya ha creat un estil únic en els seus vins. Els de Trimbach provenen de múltiples Grands Crus, encara que la joia de la corona és la vinya de Clos Ste-Hune, just fora de Hunawihr, propietat de la família des de fa més de 200 anys.