Venda a l'Avançada 2018 - #avan18

 

Descarrega aquí el catàleg de Venda a l'Avançada.

Què és i per què comprar a l'avançada?

Als circuits internacionals dels grans vins és habitual que els négociants reservin els vins a l’avançada abans de la seva sortida al mercat. Els compradors tasten el vi directament de la bóta abans que acabi tot el període de criança –abans d’embotellar– i valoren la qualitat de la collita. D’aquesta manera analitzen les possibilitats del vi, compren un nombre determinat de caixes segons les disponibilitats del celler, les paguen a l’elaborador i després les ofereixen als seus clients a un preu avantatjós uns mesos abans del lliurament físic de les ampolles. La plusvàlua del vi depèn de la qualitat de la collita, del prestigi de l’elaborador i del nombre d’ampolles posades a la venda. Alguns vins mítics fàcilment dupliquen el preu i, fins i tot, arriben a triplicar-lo quan uns mesos després es lliuren les ampolles. Aquesta pràctica, que és normal en zones de prestigi com Bordeus, és relativament nova al nostre país, on tan sols en 12 cellers exclusius, i degut a la gran demanda arreu del món, fem la nostra reserva i comprem a l’avançada per no quedar-nos-en sense. Així doncs, us oferim la possibilitat de comprar a l’avançada i gaudir de dos grans avantatges: comprar al millor preu i assegurar-vos algunes ampolles abans que s’exhaureixin.

Per què comprar a l'avançada a Vila Viniteca?

Experiència: Des del 1932. Ens avala una llarga tradició, molts anys d’experiència i un gran equip de professionals que us ajudaran a fer una bona tria. Des de fa 19 anys som pioners a Espanya en la venda a l’avançada. 

Acurada selecció: Degustem en bóta per garantir-vos una selecta elecció, amb informació detallada de cada vi i les nostres opinions personals. 

Compra per unitats: A diferència de la majoria de négociants de la plaça de Bordeus, us oferim la possibilitat de comprar per ampolles al mateix preu, sense necessitat de quedar-vos amb una caixa completa de cada vi. Això us permet seleccionar les vostres ampolles preferides sense l’obligació de comprar més vi del que us interessi.

Amplia oferta: Tenim el major volum d’alguns vins. Alguns d’ells s’embotellen en exclusiva per a nosaltres. En aquesta collita 2018 podrà escollir entre més de 300 vins blancs i negres.

Exclusivitat: Possibilitat de comprar en diferents mides. Alguns dels formats s’embotellen en exclusiva per a nosaltres.

Sense intermediaris: Els vins els rebem directament del celler.

Entrega gratuïta: A qualsevol punt de la Península a partir de 1.500€ de compra.

Condicions de venda a l'avançada

  • Els vins estan actualment criant-se a barrica i estaran disponibles entre 8 i 24 mesos a partir de la data de comanda.
  • Venda per ampolles o caixes complertes. Preu per botella en euros IVA inclós.
  • Oferta sense compromis. Ens reservem la possibilitat d'assignar un màxim d'ampolles de cada vi per client i alguns es repartiran proporcionalment.
  • El enviament es realitzarà un cop completada la comanda.
  • Posibilitat de recollida a Vila Viniteca. C/Agullers, 7 (Barcelona) o El Mostrador (Madrid) sense càrrec.
  • Entrega gratuïta en qualsevol punt de la Península a partir de 120 € de compra al nostre web i 1.500€ qualsevol de les nostres botigues.

Comando G - Daniel Landi
Alvaro Palacios 2018
Peter Sisseck 2018
Bodega Contador 2018
Sierra 
Cantabria y Viñedos de Paganos 2018
Teso La Monja 2018
Artadi 2018
Dominio de Es 2018
Tardieu-Laurent 2018
Niepoort 2018
Tenuta di Trinoro 2018
Passopisciaro 2018
Clos des Fees 2018
Hospices de Beaune 2018
Bordeaux 2018