Venda a l'Avançada collita 2019

Alvaro Palacios
Peter Sisseck
Sierra Cantabria
Cuenta Viñas
Contador
Artadi
Teso la Monja
Comando G
Dominio de Es
Tardieu-Lauren
Niepoort
Clos des Fees
Tenuta di Trinoro
Passopisciaro
Hospices de Beaune
Burdeos
Seleccions Avançadas Vila Viniteca
 QUÈ ÉS I PER QUÈ COMPRAR A L'AVANÇADA?

Als circuits internacionals dels grans vins és habitual que els négociants reservin els vins a l’avançada abans de la seva sortida al mercat. Els compradors tasten el vi directament de la bota abans que acabi tot el període de criança –abans d’embotellar– i valoren la qualitat de la collita. D’aquesta manera analitzen les possibilitats del vi, compren un nombre determinat de caixes segons les disponibilitats del celler, les paguen a l’elaborador i després les ofereixen als seus clients a un preu avantatjós uns mesos abans del lliurament físic de les ampolles. La plusvàlua del vi depèn de la qualitat de la collita, del prestigi de l’elaborador i del nombre d’ampolles posades a la venda. Alguns vins mítics fàcilment dupliquen el preu i, fins i tot, arriben a triplicar-lo quan uns mesos després es lliuren les ampolles.

Aquesta pràctica, que és habitual en zones de prestigi com Bordeaux, és relativament nova al nostre país, on tan sols en 13 cellers exclusius, i a causa de la gran demanda arreu del món, fem la nostra reserva i comprem a l’avançada per no quedar-nos-en sense. Així doncs, us oferim la possibilitat de comprar a l’avançada i gaudir de dos grans avantatges: comprar al millor preu i assegurar-vos algunes ampolles abans que s'exhaureixin.

PER QUÈ COMPRAR A L'AVANÇADA A VILA VINITECA?

Experiència: Des del 1932. Ens avala una llarga tradició, molts anys d’experiència i un gran equip de professionals que us ajudaran a fer una bona tria. Fa 21 anys que som pioners a Espanya en la venda a l’avançada. 
Acurada selecció: Degustem en bota per garantir-vos la nostra millor elecció, amb informació detallada de cada vi i les nostres opinions personals. 
Compra per unitats: A diferència de la majoria de négociants de la plaça de Bordeaux, us oferim la possibilitat de comprar per ampolles al mateix preu, sense necessitat de quedar-vos amb una caixa completa de cada vi. Això us permet seleccionar les vostres ampolles preferides sense l’obligació de comprar més vi del que us interessi.
Amplia oferta: Tenim el major volum d’alguns vins. Alguns d’ells s’embotellen en exclusiva per a nosaltres. En aquesta collita 2019 podrà escollir entre una gran varietat de vins blancs i vins negres.
Exclusivitat: Algunes de les cuvées les comercialitzem en exclusiva mundial. Oferim també la possibilitat de comprar en diferents mides d’ampolla. Alguns dels formats s’embotellen en exclusiva per a nosaltres.
Sense intermediaris: Els vins els rebem directament del celler.
Entrega gratuïta: A qualsevol punt de la Península.

CONDICIONS DE VENDA A L'AVANÇADA

- Els vins estan actualment criant-se a barrica i estaran disponibles entre 8 i 24 mesos a partir de la data de comanda.
- Venda per ampolles o caixes completes. Preu per botella en euros IVA inclòs.
- Oferta sense compromís. Ens reservem la possibilitat d'assignar un màxim d'ampolles de cada vi per client i alguns es repartiran proporcionalment.
- L'enviament es realitzarà un cop completada la comanda.
- Possibilitat de recollida a Vila Viniteca. C/Agullers, 7 (Barcelona) o El Mostrador (Madrid) sense càrrec.
- Entrega gratuïta en qualsevol punt de la Península.

Descarrega aqui el nostre catàleg.

Per a qualsevol consulta podeu contactar-nos: eshop@vilaviniteca.es