Venda a l'Avançada collita 2020

 

Descarrega aqui el catàleg de Venda a l'Avançada 2020.

Alvaro Palacios
Peter Sisseck
Viñedos de Paganos y Sierra Cantabria
Cuentaviñas
Bodega Contador
Artadi
Teso La Monja
Comando G
Dominio de Es
Tardieu-Laurent
Niepoort
Le Clos des Fees
Tenuta di Trinoro Passopisciaro
Bordeaux En Primeur 2020
 
Selecciones Vila Viniteca
 

Altres vins en PreVenda:

Prevenda Especial EEUU
Prevenda Especial Chateau Latour
 

Què és i per què comprar a l'avançada?  -

Als circuits internacionals dels grans vins és habitual que els négociants reservin els vins a l’avançada abans de la seva sortida al mercat. Els compradors tasten el vi directament de la bota abans que acabi tot el període de criança –abans d’embotellar– i valoren la qualitat de la collita. D’aquesta manera analitzen les possibilitats del vi, compren un nombre determinat de caixes segons les disponibilitats del celler, les paguen a l’elaborador i després les ofereixen als seus clients a un preu avantatjós uns mesos abans del lliurament físic de les ampolles. La plusvàlua del vi depèn de la qualitat de la collita, del prestigi de l’elaborador i del nombre d’ampolles posades a la venda. Alguns vins mítics fàcilment dupliquen el preu i, fins i tot, arriben a triplicar-lo quan uns mesos després es lliuren les ampolles. Aquesta pràctica, que és habitual en zones de prestigi com Bordeaux, és relativament nova al nostre país, on tan sols en 14 cellers exclusius, i a causa de la gran demanda arreu del món, fem la nostra reserva i comprem a l’avançada per no quedar-nos-en sense. Així doncs, us oferim la possibilitat de comprar a l’avançada i gaudir de dos grans avantatges: comprar al millor preu i assegurarvos algunes ampolles abans que s’exhaureixin.

Per què comprar a l'avançada a Vila Viniteca?  -

Experiència: Des del 1932. Ens avala una llarga tradició, molts anys d’experiència i un gran equip de professionals que us ajudaran a fer una bona tria. Fa 22 anys que som pioners a Espanya en la venda a l’avançada.
Acurada selecció: Degustem en bota per garantir-vos la nostra millor elecció, amb informació detallada de cada vi i les nostres opinions personals.
Compra per unitats: A diferència de la majoria de négociants de la plaça de Bordeaux, us oferim la possibilitat de comprar per ampolles al mateix preu, sense necessitat de quedar-vos amb una caixa completa de cada vi. Això us permet seleccionar les vostres ampolles preferides sense l’obligació de comprar més vi del que us interessi.
Àmplia oferta: Tenim el major volum d’alguns vins. Alguns d’ells s’embotellen en exclusiva per a nosaltres. En aquesta collita 2020 podrà escollir entre més de 200 vins blancs i negres.
Exclusivitat: Algunes de les cuvées les comercialitzem en exclusiva mundial. Oferim també la possibilitat de comprar en diferents mides d’ampolla. Alguns dels formats s’embotellen en exclusiva per a nosaltres.
Sense intermediaris: Els vins els rebem directament del celler.
Entrega gratuïta: A qualsevol punt de la Península a partir de 1.000 € de compra.