VENDA A L'AVANÇADA COLLITA 2022

Situació del mercat

Accedeix al catàleg complet

Què és i per què comprar vins a l'Avançada?


En el comerç internacional de vins, els compradors tasten i avaluen la qualitat de la collita abans d'embotellar. 

Reserven un nombre determinat de caixes de vi a l'Avançada i les ofereixen als seus clients a un preu avantatjós abans del seu lliurament físic. La plusvàlua del vi depèn de la qualitat de la collita, el prestigi de l'elaborador i el nombre d'ampolles disponibles. Aquesta pràctica és relativament nova al nostre país, on reservem i comprem a l'Avançada a 14 cellers exclusius per a assegurar-nos de no quedar-nos sense ampolles. 

T'oferim l'oportunitat de comprar a l'Avançada i gaudir de dos grans avantatges: el millor preu i assegurar-te de tenir algunes ampolles abans que s'esgotin.  

Per què comprar l'Avançada a Vila Viniteca?

 

  • Experiència: Des del 1932. Ens avala una llarga tradició, molts anys d’experiència i un gran equip de professionals que t’ajudaran a fer una bona tria. Fa 25 anys que som pioners a Espanya en la Venda a l’Avançada. 
    Acurada selecció: Degustem en bota per garantir-te la nostra millor elecció, acompanyada d’informació detallada de cada vi i les nostres opinions personals. 
  • Compra per unitats: A diferència de la majoria de négociants de la Place de Bordeaux, t’oferim la possibilitat de comprar per ampolles al mateix preu, sense necessitat de quedar-te amb una caixa completa de cada vi. Això et permet seleccionar les teves ampolles preferides sense l’obligació de comprar més vi del que t’interessi. 
  • Àmplia oferta: Tenim el major volum d’alguns vins. Alguns d’ells s’embotellen en exclusiva per a nosaltres. En aquesta collita 2023 podràs escollir entre més de 200 vins blancs i negres. 
  • Exclusivitat: Algunes cuvées les comercialitzem en exclusiva mundial. També oferim la possibilitat de comprar en diferents formats d’ampolla. Alguns s’embotellen en exclusiva per a nosaltres. 
  • Sense intermediaris: Els vins els rebem directament del celler. 
  • Entrega gratuïta: A qualsevol punt de la península a partir de 59,95 € de compra realitzada a la nostra eSHOP. 

Avís avançades i prevenda
Oferta sense compromís i vàlida fins al 30 de setembre de 2024.  
Ens reservem la possibilitat d'assignar un màxim d'ampolles de cada vi per client i alguns es repartiran proporcionalment. Les assignacions es faran per rigorós ordre de recepció de comanda. 
Venda a l’Avançada Collita 2023: Vins disponibles entre 8 i 24 mesos a partir de la comanda. 
Prevenda Especial Château Latour i Prevenda Especial EUA: Vins disponibles entre 3 i 6 mesos a partir de la comanda. 

Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives