Root

Projecte iniciat el 2009. Juan Carlos Vizcarra elabora aquest vi 100% tinta del país a partir de les finques Tras de San Pedro i Las Arras, a la província de Burgos. Aquestes vinyes, de 15 anys d’edat ocupen 7 hectàrees de terreny argil·localcari amb un sistema de conducció en espatllera i amb una producció de 4.500 kg/ha. La verema té lloc durant el mes d’octubre i es realitza manualment amb una exhaustiva selecció dels millors raïms. Al celler passa per cinta de selecció i es procedeix a una selecció gra a gra. Premaceració en fred durant 5 dies a 12ºC per la seva posterior vinificació en dipòsits d’acer inoxidable de 16.000 litres i fermentació en botes noves, d’un i dos vins. Roman 12 mesos en botes de 225 i 400 litres i, finalment, 2 mesos de repòs en dipòsit previ a la seva embotellada

Vins del celler

Tipus d'ordenació
Set Ascending Direction

Estàs veient 15 productes

per pàgina
per pàgina
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives