Venta las Vacas Finca La Cuartilleja Reserva 2015 (3 L)

Venta las Vacas Finca La Cuartilleja Reserva 2015 (3 L)

Disponibilitat Exhaurit


Producte temporalment exhaurit

Introdueix el teu correu i t'avisarem quan torni a haver-hi stock. No et quedis sense!Al registrar-te expresses el teu consentiment per a que t'avisem de la disponibilitat del producte. Les teves dades no seran utilitzades per a cap altre finalitat. Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment i consultar la nostra Política de Privacitat


Informació

ELABORACIÓ
Desrapat dels raïms sense esprémer i premaceració en fred d’entre 48 i 72 hores a 10ºC. Fermentació alcohòlica en dipòsits de formigó semi-oberts de 8.000 litres a una temperatura de 26ºC. La fermentació malolàctica es va dur a terme en botes un 80% noves i d’1 vi.

CRIANÇA
La criança es va realitzar amb les mares fines durant 16 mesos en botes de roure un 30% americà i un 70% francès de 225 L, noves i d’1 vi, amb torrat mig realitzant 2 trasbalsaments al llarg de la criança.

NOTA DE TAST
Té un preciós color robí brillant, profund i límpid. Al nas es mostra tímid en un primer instant, però poc a poc van apareixent aromes de gerds, cassis i groselles en el seu punt just de maduració, que es fonen amb multitud d’aromes d’herbes aromàtiques com el llorer fresc, el romaní o l’eucaliptus. A la boca té una fantàstica textura com el llorer fresc, el romaní o l’eucaliptus. A la boca té una fantàstica textura fluïda formada per uns tanins que es fan presents al final de boca. Complex i equilibrat, amb una bona frescor que enalteix les aromes de fruita negra i balsàmics.

MARIDATGE
Perfecte amb carns guisades com una vedella amb bolets, garrí al forn, aus a la brasa o formatges de cabra i vaca.

TEMPERATURA DE SERVEI
Entre 15 i 17ºC

COPA RECOMANADA
Cabernet/Merlot de la sèrie Vinum de Riedel.

XARXES SOCIALS UVAS FELICES