Viña Pedrosa Reserva 2017

Viña Pedrosa Reserva 2017
35,20 €
211,20 €
OR

Informació

ELABORACIÓ
Vinya Pedrosa Reserva 2017 està elaborat amb tinto fino procedent d'unes vinyes de 50 anys situades a una altitud de 840 metres sobre sòls argil·localcaris. El raïm es va veremar a mà. Posteriorment, la criança es va realitzar durant 24 mesos en botes franceses i americanes i va romandre durant 12 mesos més en ampolla abans de la seva comercialització.

NOTA DE TAST (Publicat a El Club de Gener 2022)
Viña Pedrosa Reserva 2017 té un color robí intens i profund amb lleugers reflexos granat. Al nas és una mica tímid al principi, però a poc a poc va desplegant complexes i suggeridores aromes de fruites negres com la pruna i la móra, seguits de notes de regalèssia, cafè, cacau i clau amb un subtil toc torrat. A la boca és equilibrat i rodó, amb una textura sedosa de tanins ferms i fins que es van desgranant i que omplen el paladar amb deliciosos i evocadors records de fruites negres, espècies, cacau i torrats que acaben en un saborós i persistent final molt agradable i plaent. Una bona ampolla per gaudir des d'ara i durant la propera dècada acompanyant arrossos de muntanya, carns vermelles, aus de caça i formatges madurs. Es recomana servir entre 15 i 17°C a la copa Cabernet de la sèrie Veritas de Riedel (6449/0).

"Viña Pedrosa Reserva 2017 exhibeix un perfil original i autèntic, noble i elegant. Nervi i energia continguda en un vi negre poderós amb un potencial immens i que emociona en cada glop", segons el defineix la Familia Pérez Pascuas.