Vinos Volumen IV. Sumillería: el vino en el restaurante gastronómico
Vinos Volumen IV. Sumillería: el vino en el restaurante gastronómico
Autor: elBullifoundation (obra col·lectiva Bullipedia i Vila Viniteca)
Pàgines: 648
ISBN: 978-84-09-23850-7
Sinopsi: Aquest és el quart volum del Sapiens del Vi. Probablement, l'obra més esperada de la sèrie, perquè s'enfoca exclusivament a la tasca del sommelier i al restaurant, una disciplina amb una bibliografia limitada.
Un treball centrat en la figura del sommelier des de l'etimologia, com fer una bona venda al restaurant, com atendre i cuidar els clients, maridatges, empresa i innovació. Un compendi de coneixements per a comprendre la figura del sommelier actualment.
Un llibre molt esperat per dos motius. Primer, la literatura disponible sobre aquesta activitat és limitada; el segon, el Mètode Sapiens permet enfocar-ne la redacció des d'una visió holística, moderna i replantejar-se el seu “status quo”.
S'ha redactat des d'una visió contemporània, moderna, antidogmàtica i amb la voluntat d'apropar la professió del sommelier al món de l'art, la ciència i l'empresa.