Vinya del Rascarà Brut Nature 2017 és la darrera anyada de Bufadors Celler, el projecte personal de Ton Mata i Encarna Castillo. Xarel·lo d'una única parcel·la plantada el 1999 i cultivada en biodinàmica. La fermentació del vi base es va realitzar amb llevats autòctons i per a la segona fermentació es va emprar most de raïm sobremadurat de la mateixa vinya. Sense sulfurós ni cap altre additiu enològic. Després d'una llarguíssima criança de cinc anys a les caves, es va realitzar un desgorjament manual. Només 2.185 ampolles d'un extraordinari Corpinnat, de gran puresa, que guanya en precisió i elegància amb cada nova entrega.
Bufadors és el projecte més íntim i familiar de Ton Mata –3a generació de la família Recaredo– amb la seva dona, Encarna Castillo.
La Vinya del Rascarà 2017 és un vi d'una sola vinya, plantada amb xarel·lo el 1999 sobre un sòl extremadament calcari a Can Rossell de la Serra (entre els municipis de Sant Sadurní d'Anoia i Torrelavit). El cultiu és ecològic i biodinàmic.
L'elaboració és molt precisa i tot el que conté l'ampolla ve de la mateixa vinya. Els llevats de la primera fermentació procedeixen del mateix raïm. La segona fermentació en ampolla es va dur a terme amb most procedent de raïm sobremadurat de la mateixa anyada i de la mateixa vinya. La llarga criança en ampolla, amb tap de suro natural, va ser de 64 mesos. Durant tot el procés no es van afegir additius enològics ni sulfits i no es va fer cap mena de filtració, clarificació o estabilització.
Un extraordinari Corpinnat de producció limitada a 2.299 ampolles degollades a mà.
https://www.vilaviniteca.es/ca/bufadors-vinya-del-rascara-brut-nature-2017.html10175Bufadors Vinya del Rascarà 2017<style>#html-body [data-pb-style=SQEUY0L]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}</style><div data-content-type="row" data-appearance="contained" data-element="main"><div data-enable-parallax="0" data-parallax-speed="0.5" data-background-images="{}" data-background-type="image" data-video-loop="true" data-video-play-only-visible="true" data-video-lazy-load="true" data-video-fallback-src="" data-element="inner" data-pb-style="SQEUY0L"><div data-content-type="html" data-appearance="default" data-element="main"><p>Vinya del Rascarà Brut Nature 2017 és la darrera anyada de Bufadors Celler, el projecte personal de Ton Mata i Encarna Castillo. Xarel·lo d'una única parcel·la plantada el 1999 i cultivada en biodinàmica. La fermentació del vi base es va realitzar amb llevats autòctons i per a la segona fermentació es va emprar most de raïm sobremadurat de la mateixa vinya. Sense sulfurós ni cap altre additiu enològic. Després d'una llarguíssima criança de cinc anys a les caves, es va realitzar un desgorjament manual. Només 2.185 ampolles d'un extraordinari Corpinnat, de gran puresa, que guanya en precisió i elegància amb cada nova entrega. </p></div></div></div>https://www.vilaviniteca.es/media/catalog/product/v/1/v132337.jpg84.5instock84.569.83470974380200Bufadors000https://www.vilaviniteca.es/media/catalog/product/v/1/v132337.jpg928935946/Col·lecció Grans Vins Blancs/Els vins de la Fase Classificatòria/Escumosos per a regalar | Champagne | Cava | Corpinnat | Idees de regal/Corpinnat per a l'estiu/Altres escumosos per a l'estiu/Corpinnat/Blanco/España/Xarel.lo/Blanc/Espanya/Xarel·lo/50€ - 100€2022-10-05T11:01:42+0000
ESCOLTA EL PROGRAMA AQUÍ ESCUMÓS Casajou La Teixonera Brut Nature 2020. Penedès. Garnatxa negra. PVP: 21,00 € Família Nin-Ortiz Selma Ancestral 2020. El Pla de Manlleu. Rousanne, marsanne, parellada i chenin blanc. PVP: 69,90 € Bufadors Vinya del Rascarà Brut...
Verifica la teva edat per a gaudir dels vins i referències gurmet més exclusives